Борщівський НВК
"Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. №3 - гімназія ім.Романа Андріяшика"
Неділя, 05.05.2024, 09:06

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Освітній портал
Головна » 2016 » Травень » 5 » ЗМАГАННЯ ЮНИХ ІНСПЕКТОРІВ РУХУ
09:42
ЗМАГАННЯ ЮНИХ ІНСПЕКТОРІВ РУХУ

Один із важливих напрямків роботи  ДАІ  є агітація та  профілактика дотримання правил дорожнього руху серед дітей. Сюди входить і щорічний огляд-конкурс юних інспекторів руху. За допомогою змагань і призів працівники ДАІ зробили вивчення правил дорожнього руху для дітей справжнім святом.

22 квітня року у селищі Великий Глибочок Тернопільської області пройшов обласний етап Всеукраїнського зльоту «ЮІР - 2016», куди з'їхалися діти з навчальних закладів усієї області, щоб взяти участь у змаганнях. Але шлях був нелегкий, адже раніше вони повинні були пройти відбіркові шкільні, районні та зональні змагання. Тобто на конкурс могли потрапити тільки кращі з кращих. Борщівський район представляла команда НВК «ЗНЗ І – ІІІ ступенів №3 – гімназія імені Романа Андріяшика», під керівництвом вчителя курсу «Основи здоров»я» Олени Шийки. Команда «БОНД», у складі 10 учнів, боролася за перемогу. Члени команди були  учні 9 класу Куриляк Ангеліна та Куриляк Ярослав, 10 класу – Герасимів Владислав, Кича Анастасія, Слюсарчук Софія та 11 класів - Стахів Андрій, Пилип Зоряна, Васкан Марія, Стодола Тетяна, Хованець Ольга. Супроводжував поїздку та сприяв у підготовці  команди директор НВК Іван Крохмалюк.

На початку заходу капітани команд-учасників рапортували про готовність та отримали маршрутні листи. Бій за звання кращої агітбригади ЮІР   розпочався.

Першим конкурсом була велоестафета. У ньому команда виборола перше місце і була нагороджена почесною грамотою у цьому виді змагань..

   Потім по черзі команди регулювали рух на змодельованому перехресті: один з учасників виконував роль регулювальника, інші – пішоходів. Член журі швидко говорив кожному, куди потрібно їхати, «пішоходи» і регулювальник повинні були вчасно відреагувати, і правильно виконати поставлене завдання. У цій естафеті команда справилась на відмінно і отримала найвищі бали журі.

Третім конкурсом був майже справжній  іспит на отримання водійських прав. Питання, звісно, були трохи легшими від звичайних, але все ж потребували неабияких знань.

 Дуже корисним виявився конкурс знань з надання медичної допомоги, підготовлений завдяки громадській організації «Червоний хрест». Учні без вагань пройшли всі випробування. Переконані, якщо на дорозі трапиться казусі, ці діти вже не розгубляться і зможуть допомогти постраждалим.

Самим яскравим і оригінальним виявився конкурс «Юний пропагандист». Команди-учасники виступали на сцені, співали пісні, показували різні сценки та випадки з життя, пов'язані з дорожньо-транспортною сферою, і пропагували ПДР.

Команда «БОНД» (будьте обережні на дорозі) зайняла почесне третє місце серед тринадцяти  і була нагороджена кубком, грамотою та цінними призами.

 

Педагог – організатор Борщівського НВК  «ЗНЗ І-ІІІст. №3-гімназія ім. Романа Андріяшика»  Ірина Чернова

Переглядів: 690 | Додав: Oksana2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz