Борщівський НВК
"Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. №3 - гімназія ім.Романа Андріяшика"
Понеділок, 20.05.2024, 00:01

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Освітній портал
Головна » 2019 » Липень » 18 » СОКІА (ДЖУРА) -2019 В ДНІПРІ
10:07
СОКІА (ДЖУРА) -2019 В ДНІПРІ

З 3 по 14 липня в селі Орлівщина на базі центру «Перлина Придніпров’я» майже півсотні роїв - переможці обласних етапів гри з усієї України – змагалися за звання кращої команди у різноманітних конкурсах: орієнтування на місцевості, стрільба, метання гранати, саперна підготовка, смуга перешкод, а також творчі завдання й інтелектуальні вікторини на знання історії козацтва. У всеукраїнському етапі гри   взяв участь рій "Січові стрільці" Борщівського НВК "ЗНЗ І-ІІІст N 3-гімназія ім.Р.Андріяшика" (Сорокотяга Михайло - ройовий, Андрійчук Ростислав, Януш Віктор, Осадчук Юлія, Прокопик Ілона, Паламарчук Софія, Чугаєвський Дмитро, Загдай Олег), який представляв Тернопільську область.

Одинадцятий рік поспіль Джура крокує Україною, згуртовуючи найсильнішу, найрозумнішу, найуніверсальнішу, найкращу молодь України.

Юні джури борщівщини гідно показали себе на змаганнях та привезли додому  кубок за 3 місце у конкурсі "Стрільба", кожен отримав грамоту за 3 місце у стрільбі, диплом учасника, медалі за участь у грі "Джура". Особисті грамоти отримали Сорокотяга  Михайло  за найкращий результат у підтягуванні на перекладині і брусах та  Осадчук Юлія і  Загдай Олег за найкращий час у розбиранні і збиранні автомата.  У обов'язковому  конкурсі "Фізична підготовка",  який нажаль був без кубків: підтягування на перекладині та згинання і розгинання рук в упорі на брусах, наша команда в сумі набрала 213 балів - це 2 результат по табору.

Запам’яталися школярам екскурсія у музей І.Д.Яворницького, вишколи і змагання на Новомосковському полігоні та у 93-й ОМБр «Холодний Яр».

12 липня у таборі  був день самоврядування. Нашого Дмитра Чугаєвського вибрали бунчужним. Джури, які були вибрані до таборової старшини проводили кола, збірки, змагання, майстер-класи. У цей день близько 00.30 год дві сотні  були  підняті по алярму. "Дизертири" хотіли захопити табір, проте їм це не вдалося. Юні захисники врятували свої території. В деяких роях були «поранені» і «вбиті». В нашому - без втрат.

Цікавими були ватра "Ой на Івана, та й на купала", майстер клас з тимбілдингу.

14 липня у Дніпрі понад півтисячі дітей зі всієї України пройшли урочистим маршем вулицями міста від Державного прапора України на проспекті Дмитра Яворницького до пам’ятника Т.Г.Шевченку на Монастирському острові з нагоди закриття ІІІ (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Школярі отримали навички військової справи, поглибили знання з історії України, українського козацтва, отримали максимальну інформацію та задоволення від гри та спілкування один з одним. Трішки втомлені, проте з масою вражень, новими друзями, досвідом, перемогою над собою та планами на майбутнє рій «Січові стрільці» повернувся додому.

Дякуємо всім, хто долучився до підготовки команди для участі в змаганнях Роману Лижнику, Віктору Стахову, Оксані Блозві, Олені Шийці, Аллі Вавринець,  Іванні Дубиняк, Олесі Войтухів та директору НВК Івану Крохмалюку.

Переглядів: 398 | Додав: Oksana2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz