Борщівський НВК
"Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. №3 - гімназія ім.Романа Андріяшика"
П`ятниця, 03.05.2024, 09:37

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Освітній портал
Головна » 2017 » Червень » 9 » ОСТАННІЙ ДЗВІНОК
10:01
ОСТАННІЙ ДЗВІНОК

 

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

 

Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.

 

Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі, кому йти в школу в наступний клас, радіють цьому довгоочікуваному дню. Три місяці свободи від строгого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних. На три довгих місяці можна забути про парти, вчителів і зубріння.

 

Хтось відправиться подорожувати, хтось проведе літо на дачі або в селі, а хтось залишиться в місті, але все одно вільним, як травневий вітер. Можна займатися улюбленими справами, не думаючи про час.

 

Але для деяких закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями … Для тих, хто цього року закінчує НВК, останній дзвоник є відліком початку найбільшої зміни в житті. Вони начебто і не зовсім дорослі ще, але вже й не діти. Попереду ще море тривоги у вигляді випускних та вступних іспитів.

 

Із щирими словами побажань звернувся до учнів, батьків та вчителів голова Борщівської об’єднаної територіальної громади Іван Іванович Кобилянський. Присутні  отримали Боже благословення від духовних наставників Ярослава Яловіци та Богдана Боднара. Привітав присутніх директор Іван Васильович Крохмалюк. Усім дітям він побажав гарного відпочинку, а випускникам – успіхів і здійснення заповітних мрій.

 

Слова подяки звучали  від випускників своїм вчителям, які навчили розуміти прекрасне, палко любити свою Батьківщину, рідну мову. Присутніх зворушив прощальний вальс у виконанні одинадцятикласників.

 

Адміністрація НВК підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів та їхні наставники.

 

 І ось хвилююча мить… Почесне право подати Останній дзвоник надали випускникам. Він сповістив про початок чудової пори – літніх канікул.

 

Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі!

  

Переглядів: 680 | Додав: Oksana2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz