Борщівський НВК
"Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. №3 - гімназія ім.Романа Андріяшика"
П`ятниця, 03.05.2024, 19:31

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Освітній портал
Головна » 2017 » Жовтень » 26 » ОЛІМПІЙСЬКЕ ЛЕЛЕЧЕННЯ
09:07
ОЛІМПІЙСЬКЕ ЛЕЛЕЧЕННЯ

В Міжнародному дитячому центрі "Артек", що у Пуща-Водиці, команда НВК, у складі Заброцького Максима, Прокопик Ілони, Співака Дениса, Вівсянник Олесі, Вівсянник Юлії, Сакалюк Ангеліни, Чорнобая Арсена, Тимощука Валентина, Чомко Аліни, Гереги Софії, Тимчука Арсенія, Дозірців Марії, під керівництвом Нестеряк Лариси Василівни та Розіна Олега Вікторовича, взяла участь у Всеукраїнському фіналі спортивно-масового заходу серед дітей "Олімпійське лелеченя". Вже всьоме такий захід успішно реалізовується Національним олімпійським комітетом України. Цьогоріч проект має назву "Olympic Moves" і втілюється у життя у партнерстві з компанією "Кока-Кола".

Впродовж тижня учасники, а це 300 найспортивніших, найактивніших і найрозумніших дітей з 25 регіонів України, змагалися у таких конкурсах як: "Презентація команди", "Олімпійська вікторина", спортивна естафета, волейбольний турнір, спілкувалися зі спортсменами, вчилися берегти навколишнє середовище тощо.

Відтак до фіналістів "Олімпійського лелеченя" на церемонію відкриття змагань завітали почесні гості – президент Національного олімпійського комітету України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка, Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, менеджер з соціальних проектів компанії "Кока-Кола" Марина Будім, голова Київського міського відділення НОК Павло Костенко, начальник управління молоді та спорту КМДА, Олімпійський чемпіон Вадим Гутцайт, директор МДЦ "Артек" Сергій Капустін, директор Олімпійської академії України Валентина Єрмолова. Кожен з них побажав учасникам і далі дружити зі спортом та залишатись такими ж активними, цілеспрямованими і розумними олімпійцями.

Слова підтримки фіналістам висловили і уславлені спортсмени – Валерій Андрійцев (вільна боротьба), Олена Садовнича (стрільба з лука), Анна Безсонова (художня гімнастика), Ілля Кваша (стрибки у воду), Олена Яценко (гандбол), Юлія Левченко (легка атлетика), Богдан Ядов (дзюдо) і Анастасія Гожва (фігурне катання).

Все було як на справжніх Олімпійських іграх – і парад відкриття та закриття , і підняття та опускання прапорів, проголошення клятв учасником, тренером і суддею й звісно – олімпійський вогонь.

Команда НВК вдячна директору Івану Васильвичу Крохмалюку за моральну підтримку, а спонсорам – за матеріальну допомогу.

Переглядів: 815 | Додав: Oksana2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz