Борщівський НВК
"Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. №3 - гімназія ім.Романа Андріяшика"
Субота, 04.05.2024, 09:52

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Освітній портал
Головна » 2015 » Грудень » 29 » НОВИЙ РІК
23:37
НОВИЙ РІК

Новий рік - це найдовгоочікуваніше та найулюбленіше свято. У нашому НВК воно розпочалося виставкою дитячих малюнків та газет «Новорічний настрій». Для молодших школярів проводилися веселі ранки. Учні перших та других класів побували у новорічній казці, третьокласники мандрували світом, шукаючи ніс Сніговичка, а четвертокласники розіграли сценки із мультфільму «Простоквашино». Усі діти співали, танцювали, читали вірші, представляли свої костюми і, звичайно, отримали  подарунки від Діда Мороза і Снігуроньки.

Для учнів 5-7 класів працювало місцеве ТБ «Новорічний вінегрет». Діти та класні керівники креативно підійшли до підготовки номерів –  імпровізації телевізійних програм. До нас завітали герої програм «Новорічні новини» , «Розсміши коміка», «Україна має талант», Оля Фреймут  із  програмою «Ревізор»,  група екстрасенсів,  Катя Осадча у «Світському житті»  знайомила усіх із зірками шоу-бізнесу.  На святі разом з ведучими були сварливі баба Параска та баба Палажка, які підняли настрій глядачам.

Від Новорічних свят кожен чекає  чогось незвичайного, цікавого, особливих, незабутніх вражень. Саме такі відчуття отримали  старшокласники, їх батьки та вчителі  від святкового шоу «Новорічний КВК». Ведучі  шоу-програми Чорнобай Ю. та Греськів І. запросили на сцену учасників гри.  Команди «Фіксики»  (8 кл.), «Атас» (9 кл.) та «Новорічні» (10 кл.) в яскравих новорічних костюмах представляли себе глядачам у цікавій формі.

 Вони   взяли участь у конкурсах: «Новорічна розминка», «Вгадай мелодію», «Прибери ялинку із підручних матеріалів», «Конкурс капітанів» та «Домашнє завдання». Оплески в залі не вщухали протягом всього вечора. У цей день присутні зустрілися із дотепними героями, згадали веселі історії зі свого шкільного життя, багато співали та танцювали. 

Під час свята пройшло яскраве та захоплююче бліц-опитування вчителів у виконанні учнів 11-Б класу.  Святом гумору, артистизму, веселого настрою став мюзикл «Про мавпенят». Тут було все: і сатира, і жартівливі пісні, і веселі танці. А головне - авторами текстів вистави стали учні 11-А класу. 

Члени журі -  заступник директора НВК з навчально-виховної роботи Сорокотяга О.Й., вчителі образотворчого мистецтва Кубей С.П., Чайковська Л.М., постійно намагалися бути принциповими, справедливими, чесними. Команди виявились настільки сильними, що переможця визначив тільки останній конкурс. Перемогу у цей вечір святкували дев’ятикласники, другими були десятикласники, а третє місце посіли учні восьмих класів. Усі отримали призи та багато задоволення.  

 Новий рік - це час чогось нового. Нового життя, нових думок, нових та кращих оцінок, тим хто вчиться. Тому ведучі побажали усім мирного неба, щастя, мішок здоров’я та щоб наше мавпеня принесло  удачу в усіх починаннях!

А на наступний день –  зимові канікули! Ура!!!!

Переглядів: 932 | Додав: Oksana2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz