Борщівський НВК
"Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. №3 - гімназія ім.Романа Андріяшика"
П`ятниця, 03.05.2024, 05:21

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Освітній портал
Головна » 2015 » Вересень » 6 » Незабутня мелодія першого дзвоника
21:22
Незабутня мелодія першого дзвоника

Сьогодні перше вересня…Відривний календар гордовито посміхається великій  святковій одиниці через увесь аркуш.  Спекотне та тривожне  літо  2015 трепетно   передає естафету осені. І знову  елегантний вересень щиро запрошує учнів  та вчителів Борщівського НВК«ЗНЗ І-ІІІ ст.№3-гімназія імені Романа Андріяшика» до затишних класів. Адже всі вони з нетерпінням очікували цієї зустрічі.

На шкільному подвір’ї вишикувалися учні, зібралися батьки, вчителі, гості. Свято розпочалося внесенням державного прапора України та прапора НВК. Усі присутні з особливим піднесенням заспівали державний Гімн, хвилиною мовчання вшанували пам'ять людей, які віддали своє життя за волю України.

З вітальним словом до усіх звернуся: директор НВК  Іван Васильович Крохмалюк та завідувачка комунальної установи «Борщівський районний методичний кабінет» Оксана Євгенівна Король. Вони побажали учням та усім присутнім здоров’я, терпіння, мирного неба та бути гідними своєї Батьківщини.

 Духовні наставники Іван Яворський та Богдан Боднар поблагословили початок нового навчального року. Для нагородження учнів Похвальними листами «За високі досягнення у навчанні»  ведучі, Кича Анастасія та Притула Віктор запросили адміністрацію (І.В.Крохмалюк,О.Й.Сорокотяга,Л.Р.Микитейчук).

  На святі лунали вірші та пісня у виконанні учнів перших класів, привітання для вчителів від старшокласників. Випускники потішили юну зміну палким музичним дарунком та невеличкими коштовним сувенірами. Із щирим  повчальним словом до першокласників звернулися також  їхні батьки: Іван Степанович Дудук та Оксана Ігорівна Владика.

Усе свято було пронизане патріотизмом, любов’ю до рідної землі та хвилюванням за її долю. Родзинкою стала літературно-музична композиція «Єдина Україна» у виконанні учнів НВК (Слюсарчук С. Кашуба Т., Царук Б.,Пилип З.,Ткач Т.,ЧерсакТ.). Завдяки клопіткій праці педагогів-організаторів Кондрат Г.О., Чернової І.В., вчителя музичного мистецтва Стахова В.В., керівника звукового оформлення Пакуляка Я.Р., вчителя історії Лижника Р.І., активній підтримці адміністрації та батьків, свято пройшло  цікаво.

На завершення казкові друзі Ромашка (Гроховська І.) та Барвінок (Бартошко О.) подарували учням шкільний дзвінок. Право подати перший дзвінок було надано учням, які досягли високих результатів у навчанні у 2014-2015 навчальному році, Тимчук Маріанні та Борейку Олексію.

Перед уроком учні 9 та 11 класів, адміністрація НВК вчителі, батьки та гості поклали квіти до пам’ятних місць рідного міста.

Хочеться вірити, що цей навчальний рік стане  не тільки роком нових відкриттів, звершень, перемог, а й роком миру та добрих змін.

Переглядів: 713 | Додав: Oksana2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz