Борщівський НВК
"Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. №3 - гімназія ім.Романа Андріяшика"
П`ятниця, 03.05.2024, 05:25

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Освітній портал
Головна » 2015 » Вересень » 10 » НЕБАЙДУЖИЙ – ЗНАЧИТЬ ПАТРІОТ
00:36
НЕБАЙДУЖИЙ – ЗНАЧИТЬ ПАТРІОТ

Стало доброю традицією у перші вересневі дні проводити у нашому місті фольклорно - мистецький фестиваль «Борщівська вишиванка». Цьогорічне гасло «Борщівська сорочка з узором ріллі, і кров’ю окроплена доля її», як і тривожні події на Сході та понівечені долі тисяч людей, не залишили байдужими жодного свідомого українця. Сьогодні, мабуть, усі ми значно глибше стали усвідомлювати значення такого маленького, але дуже важливого слова – МИР. Щоб здобути його, потрібно докласти зусиль кожному: від найстаршого -  до наймолодшого. І не тільки там, на передовій, але й тут, у тилу.

Педагогічний та учнівський колектив Борщівського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. №3 –

ім. Романа Андріяшика" ніколи не залишався осторонь подій у державі. Саме тому усі ми з радістю приєдналися до благодійної акції виставки – розпродажу робіт учнів загальноосвітніх навчальних закладів району «Болить душа за Україну».Учні НВК готували солодку випічку, страви та напитки української кухні. З допомогою вчителів та батьків діти сервірували столи, прибирали намет, виготовляли благодійну скриньку, запрошували та частували гостей,продавали свої вироби. Хотілось би відзначити та назвати кожного учня, батька, вчителя, які доклали зусиль до благодійної акції. Оскільки зробити це неможливо, назвемо хоча б самих витривалих дітей та вчителів, яких не злякав навіть проливний осінній  дощ. Це  Кича Анастасія, Царук Богдан, Слюсарчук Софія, Верига Юлія, Кашуба Тапас. Чубей Вадим, Кучкр Вадим, Микитейчук Людмила Романівна та Михальчук Тетяна Дмитрівна.

Хочеться відзначити активну позицію батьків наших учнів, адже усі вони допомагали у підготовці та організації святкового дійства. Андрій та Оксана Владики разом зі своїми дітьми та учнями НВК підготували літературно-музичну композицію «Молитва за Україну», за що отримали бурхливі оплески від глядачів та грошову винагороду від солістки гурту «Лісопедний батальйон» Наталії Фаліон.

На виставці – розпродажі учням Борщівського НВК вдалося зібрати та перерахувати українському воїну 1023 гривні.

Адміністрація НВК щиро дякує кожному учню, вчителю, батьку за чуйність та небайдужість. Розуміємо, що зібрані нами кошти це – маленька крапелька, але віримо, що вона допоможе здобути  мир Україні.

Переглядів: 878 | Додав: Oksana2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz