Борщівський НВК
"Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. №3 - гімназія ім.Романа Андріяшика"
П`ятниця, 03.05.2024, 17:11

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Освітній портал
Головна » 2017 » Січень » 2 » МІСТЕР НВК - 2017
02:46
МІСТЕР НВК - 2017

Зазвичай, краса і граціозність асоціюється у нас лише з дівчатами. Але серед сірих зимових днів, серед важкого навчання учням нашого НВК захотілося довести, що сильна половина людства також може змагатися за звання бути найкращим, найкрасивішим, найталановитішим. Тому 9 грудня 2016 відбулася довгоочікувана традиційна конкурсно-розважальна програма «Містер НВК».

 Організатором цього заходу стала педагог-організатор Чубак Оксана Степанівна. Учасниками – хлопці-красені 8-11 класів: Януш Віктор (8-а), Чупак Дмитро (8-б), Януш Олександр (8-в), Яремчук Роман (9-а), Хабенюк Олександр (9-б), Полянський Олександр (10), Кучер Вадим (11).

Ведучі програми, Ткач Юлія та Александрова Анна (9-а), просто не могли представляти наших конкурсантів без теплих, приємних та щирих слів, бо кожен із них мав свою родзинку. Щоденна буденщина ніяк не може впоратися з енергією, винахідливістю та певним шармом наших учасників. Вони користуються популярністю у дівчат, вони завжди попереду, а якщо необхідно довести звання джентльмена, вони завжди напоготові це зробити.  

Музичні паузи забезпечили присутнім учні  4-а класу Чопик Володимир та Бардай Юлія.

Протягом конкурсу глядачі стали свідками демонстрації на сцені чоловічої сили, таланту і краси, кмітливості і майстерності та поетичності.

У першому конкурсі майбутні містери розказали про себе, про свій стиль життя, захоплення. І вже з першого конкурсу глядачі побачили наскільки серйозно хлопці підійшли до підготовки.

У наступних конкурсах, таких як: «Спортивне асорті», «Інтелектуальний», «Майбутні вояки», «У коси ружу заплету… …», «Сірникова головоломка», «Музичне освідчення в коханні», «Танцювальний» ще більше здивували глядачів-вболівальників та журі. Адже вони  не тільки відкрили нам свої таланти, а й подарували море позитиву.

Надзвичайно приємно вразили наші юнаки тим, що в ході конкурсу на сцені панувала взаємовиручка, дружелюбність. Основні риси, які притаманні усім хлопцям – сміливість, скромність, гордість з того, що вони щирі українці, які вболівають за краще майбутнє неньки України.

Найурочистішою миттю свята було нагородження. Усі учасники виступили гідно. Журі було складно визначитись, адже суперники були достойні. Проте конкурс є конкурс, отож титул «Містер НВК» здобув Януш Віктор. Номінацію «Містер глядацьких симпатій» отримав Полянський Олександр, «Містер Усмішка» - Хабенюк Олександр, «Містер Витривалість» - Яремчук Роман,  «Містер Ерудит» - Кучер Вадим, «Містер Винахідливість» - Чупак Дмитро, «Містер Вишуканість» - Януш Олександр. Усі конкурсанти нагороджені грамотами та цінними призами.

 

ВІТАЄМО!!!

 

Конкурс «Містер НВК – 2017» довів, що не перевелися сильні, талановиті, дотепні юнаки, які подарували усім незабутній вечір.

Переглядів: 661 | Додав: Oksana2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz