Борщівський НВК
"Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. №3 - гімназія ім.Романа Андріяшика"
Понеділок, 06.05.2024, 06:36

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Освітній портал
Головна » 2014 » Вересень » 25 » Ми завжди поруч з Вами, наші Герої
02:53
Ми завжди поруч з Вами, наші Герої

/prezentacija1.pptxСтало доброю традицією в Борщівському  НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. №3 — гімназія ім. Р. Андріяшика» проводити низку виховних заходів до Дня миру. Цьогоріч слово мир увібрало в себе щось значно глибше та цінніше. Воно все частіше з’являється на вустах не тільки у дорослих, але й у дітей. Мабуть, це й не дивно, адже Україна чи не щодня прощається з найкращими своїми синами. Ми оплакуємо їх разом… Наші діти не просто спостерігають за подіями, що відбуваються в державі, вони переживають та вболівають за рідну землю так, як і ми. Вони розуміють, що для того, щоб зберегти мир, сьогодні потрібно здолати ворога. А для того, щоб його здолати, потрібно допомогти українській армії. Саме з такою метою у період з 15.09 по  19.09 у НВК було проведено благодійний тиждень «Ми завжди поруч з вами, наші Герої».

Кожен день тижня був насичений різноманітними виховними заходами. Учні початкових класів взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті «Моя Батьківщина — Україна», відвідали пам’ятні місця рідного міста та здійснили екскурсію до краєзнавчого музею. Учні старших класів переглянули документальний фільм «На передовій». Яскравих барв благодійному тижню додав солодкий шкільний ярмарок «Щедра осінь», який у четвер організували вчителі, діти та батьки. До цього свята долучилися сім’ї та родини.  Бабусі та мами змагалися у вмінні готувати смачну випічку, а татусі та дідусі виконували роль щедрих покупців.

У п’ятницю відбувся завершальний благодійний захід «Мідний горщик». Українець та українка, учні НВК, одягнені у національний стрій, заходили до кожного класу, патріотичною поезією піднімаючи дух юних громадян. Вони закликали усіх бути небайдужими до долі України. Учні уважно слухали та залюбки кидали монети у горщик.

Упродовж тижня перед початком кожного заходу діти робили благодійні грошові внески у паперові скриньки, які заздалегідь виготовили власноруч. Попереду участь у районному благодійному концерті, зібрані кошти від якого будуть доплюсовані до тих , які вдалося зібрати дітям упродовж тижня. Учні та вчителі нашого НВК сподіваються, що ці гроші зможуть вберегти життя хоча б одному солдату.

У благодійних акціях не буває переможців та переможених. Будемо вважати, що цього тижня усі ми просто складали іспит на людяність.

Адміністрація НВК висловлює слова щирої вдячності кожній дитині, яка долучилася до благодійного тижня, батькам, працівникам краєзнавчого музею та педагогічному колективу. Відомий педагог Василь Сухомлинський свого часу сказав: « Дитина — це моє друге єство, моє друге серце…». Тож нехай усі дитячі та дорослі серця в унісон б’ються під мирним небом.

Слава Україні! Героям слава!

Переглядів: 695 | Додав: Oksana2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz