Борщівський НВК
"Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. №3 - гімназія ім.Романа Андріяшика"
П`ятниця, 10.05.2024, 14:15

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Освітній портал
Головна » 2021 » Лютий » 26 » Є люди, як свічки,- згорають, відходять у небуття. Є люди, як зірки,- горять і світять все життя
13:22
Є люди, як свічки,- згорають, відходять у небуття. Є люди, як зірки,- горять і світять все життя

 

 

Учні НВК підтримали поетичний святковий челендж з нагоди 150-ліття Лесі Українки, читаючи її поезію.

В 1-А класі пройшов урок до Дня народження Лесі Українки. Діти ознайомилися з цікавими фактами з життя поетеси, читали вірші, заспівали пісеньку. (Вчитель Пакуляк О.Б.)

Класний керівник 1-Б класу Яворська Л.І провела конкурс читців поезії Лесі Українки. Діти ознайомились з життям і творчістю поетеси. Переглянули презентацію "Леся Українка". Декламували вірші.

Учні 2 - А класу (класний керівник Шушко Л.Р.) в ігровій формі ознайомилися із життєвим і творчим шляхом поетеси. На інтегрованих уроках розповідали про творчість письменниці, читали вірші, виконували різноманітні завдання в групах. Всі діти отримали сертифікати за участь у конкурсі " Змагаймося за нове життя! "

Школярі 2-Б також долучилися до вшанування 150-річниці з Дня народження Великої Лесі, знайомлячись із нею по дорослому чи не вперше. На інтегрованих уроках звучало поетичне Лесине слово, діти декламували вірші, слухали розповідь вчителя, відгадували цікаві ребуси, переглядали змістовне відео про життя славетної Українки. Чільне місце було відведено аудіоказці «Біда навчить», яку учні прослухали з цікавістю та захопленням. Усі емоції та враження від почутого діти передали у своїх творчих роботах, вони малювали головного персонажа казки - Горобця, наділяючи його людськими рисами характеру. Люблю спостерігати , як дитяча уява творить шедеври . . . Сподіваюся, що перше знайомство із славною Дочкою українського народу стало для моїх розумників корисним та незабутнім.

У 3 Б класі (класний керівник Стахів І.О.) відбувся урок прес-конференція "Зірка на імя Леся". Учні розповідали про цікаві факти з життя Лесі Українки, читали вірші ( Ліщинська Анастасія, Гаплюк Вікторія, Рудик Олег),виконували творчі завдання.

Учні четвертих класів підготували усний журнал "Вічно живий голос". Класні керівники Романець Г.І. та Фурман А.Р. ознайомили учнів з життєвим і творчим шляхом поетеси. Школярі підготували вірші, пісні на слова Лесі Українки. У підготовці свята активну участь взяли студентка-практикантка Чортківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені О.Барвінського Гураль Вікторія Ігорівна: читала поезію Лесі Українки, згадала цікаві біографічні факти про дитячі роки письменниці та вчитель музичного мистецтва Яловіца Галина Григорівна.

Пісенно-поетичний вернісаж "Довго щирими словами до людей промовлятиму я" підготували учні 7-Б класу разом з класним керівником Ангеловською А.В., вчителем української мови Царук О.В., заступником директора з виховної роботи Козій О.Я.

Михальчук Т.Д. провела урок ,,Мистецька вітальня'' в 11-А класі,

 

Переглядів: 213 | Додав: Oksana2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz