Борщівський НВК
"Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. №3 - гімназія ім.Романа Андріяшика"
Вівторок, 07.05.2024, 03:29

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Освітній портал
Головна » 2015 » Жовтень » 9 » ДЕНЬ УЧИТЕЛЯ У НВК
01:18
ДЕНЬ УЧИТЕЛЯ У НВК

Є професія у світі –

Серце віддавати дітям!

Серце вчителя безкрає,

Як би він його не краяв.

      Жовтень приніс нам чудове свято – День учителя.  Ми, учні НВК «ЗНЗ  І – ІІІ ст. №3 – гімназія        ім.   Р. Андріяшика»   намагалися  зробити своїм вчителям справжнє свято. День розпочався переглядом  мультвернісажу  «Назад у минуле».  Одинадцятикласники запропонували  вчителям подумки повернутися у дитинство, поринути у чарівний світ мрій. У казковій учительській, що слугувала кінотеатром, можна було переглянути мультфільми, поласувати солодощами.   А ми , старшокласники, тим часом у ролі вчителів,  проводили уроки. Було цікаво і водночас відповідально. Адже на наші плечі лягло важливе завдання – донести до молодших товаришів «мудре», «добре», «вічне».

     Фінальним акордом  святкування Дня вчителя став  концерт , котрий відбувся в актовій залі районного Будинку культури.  Творчі педагоги – організатори  Кондрат Галина Олександрівна та Чернова Ірина Василівна, під керівництвом заступника директора з виховної роботи Гречки Наталі Ярославівни,  подбали про цікавий та змістовний сценарій.  Ведучі Пилип Зоряна, Стахів Андрій, Кашуба Тарас та Кича  Анастасія  привітали вчителів – наставників та ветеранів вчительської долі ліричними віршами та запросили  на святкове дійство.

       Для шановних педагогів линули  вірші, гуморески, пісні, презентації. Розвеселила усіх Катя Осадча (Чугайовська Діана) зі своїм вчительським гороскопом. Очільнику НВК  І.В.Крохмалюку було вручено гетьманську булаву, а його заступникам – О.Й. Сорокотязі ,Л.Р.Микитейчук та Н.Я.Гречці – козацькі клейноди - печатки.  Листоноша   Пєчкін  (Царук Богдан) вручив святкову телеграму з демократичними настановами для педагогічного колективу. Позитиву та наснаги додали усім присутнім  енергійні таночки учнів початкових класів  «Чарльстон», «Веселі горошини» (керівник – Зоя Сушко), «Весела перерва» (керівник  - Оксана Владика ). А виступ  «знедолених»  вчительських дітей не залишив без усмішки і щирої материнської сльози жодне обличчя. З вітальним словом до вчителів звернулися  духовний наставник  Богдан Боднар, представники батьківського комітету НВК Тимчук Н. та Дудук І., підприємець Солян М., виконувач обов’язків заступника голови РДА Будзінський М. та голова профспілки НВК Фурман Г.Р. Урочистим підсумком концерту стала  музично – лірична композиція у виконанні учнів 11 класів під керівництвом президента НВК Хованець Ольги.

       Ніхто, мабуть, так глибоко , як  одинадцятикласники, не  відчуває, як безжально плине час, не усвідомлює, наскільки важко вчителям торкатись жорстокою правдою дитячих сердець, не розуміє, як нелегко часом знайти спільну мову з молодшим поколінням.

      Любі вчителі! Зичимо Вам  міцного здоров’я, творчого неспокою, успіхів  на  нелегкій вчительській ниві  та   мирного голубого неба над головою.

 

 

Переглядів: 663 | Додав: Oksana2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz