Борщівський НВК
"Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. №3 - гімназія ім.Романа Андріяшика"
Понеділок, 29.04.2024, 03:29

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Освітній портал
Головна » 2016 » Жовтень » 2 » ДЕНЬ УЧИТЕЛЯ
10:31
ДЕНЬ УЧИТЕЛЯ

Кажуть, що справжнім вчителем треба вродитися, і що вчитель - це не професія, а велике покликання. Велика когорта творчих, талановитих педагогів працює у Борщівському НВК. У День вчителя щоденну нелегку вчительську працю відзначають особливо урочисто, сердечно, дуже шляхетно і в той же час з відтінком гумору. 

30 вересня  був один із небагатьох днів у навчальному році, коли дітвора прибігла до НВК ще задовго до шкільного дзвінка.

Багато гарних слів було сказано на адресу вчителів. Учні та батьки не скупились на привітання і щирі посмішки. Квіти вчителям , були найдорожчим подарунком, тому що дарували їх – від щирого серця.

Уроки пролетіли так швидко, що всі подекуди здивовано дивилися на годинники. Але це не було помилкою. По їх закінченні всіх вчителів чекав ще один сюрприз – святковий концерт з нагоди свята.

Ведучими були учні 10 класу Кича Анастасія та Кашуба Тарас. Вони оголосили екстренне повідомлення, подію, за якою спостерігають телескопи всього світу. Сьогодні в шкільній галактиці ПАРАД ПЛАНЕТ!

З вітальним словом до освітян звернулися директор НВК Крохмалюк І.В., голови батьківського комітету Дудук І.С., Ради НВК Герега Р., Піклувальної ради Тимчук Н.

Поблагословив педагогів, їх нелегку працю священник Української греко-католицької церкви о. Богдан Боднар, котрий, зокрема, сказав: "Господь Ісус Христос був великим Вчителем для усіх.»

Не забули і  про ветеранів педагогічної ниви, квіти та подарунки діти вручили учителям, котрі нині на заслуженому відпочинку.

Багато  мистецьких подарунків було у цей день! Танці у виконанні вихованців Сушко З., сценки за участю Царука Б., Слюсарчук С., Ткач Т., Щур О..  Розвеселили присутніх жартами хлопці 8-а класу, зачарували своїм співом усіх Морозко Н., Кормиш І., Стахів О., Стецюк В., ансамбль дівчат 7-А класу, хор учнів 4-х. класів. А інсценізація казки «Ріпка» вчителями НВК змусила глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати.

 Але на чільному місці були, як власне і завжди, наші одинадцятикласники. Вони нагадали наставникам, що всі вони родом із Планети дитинства. Скільки посмішок, добрих слів, квітів… Цього не злічити!.. Ні, все-таки прекрасна професія вчитель!

Свято, яке тривало близько двох годин, пролетіло як мить. Воно завжди з особливою родзинкою, де вдячність і шана, інтелігентність і культура переплітаються з розумінням сьогоднішніх реалій та вмінням пожартувати над собою. В тому мудрість педагогів, доброта і сердечність, і їх високе покликання - вчити і виховувати.

Переглядів: 587 | Додав: Oksana2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz