Борщівський НВК
"Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. №3 - гімназія ім.Романа Андріяшика"
Понеділок, 29.04.2024, 10:48

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Освітній портал
Головна » 2016 » Листопад » 17 » ЧАРІВНІСТЬ ОСЕНІ БЕЗМЕЖНА
09:08
ЧАРІВНІСТЬ ОСЕНІ БЕЗМЕЖНА

Ось і відгомоніла вже золота осінь. Але відбиток у наших спогадах вона залишила завдяки святу, яке відбулося на її честь.

У Борщівському НВК пройшов щорічний конкурс краси - «Міс осінь - 2016». На святковому дійстві осінь була представлена по-різному. Учасниці конкурсу – учениці 5-7 класів продемонстрували своє бачення цієї чудової пори року. Настрій у присутніх був неперевершеним – завдяки красі осені та красі конкурсанток. Цього року участь у ньому взяли дівчатка: Марущак Христина (5-а), Соболівська Вероніка (5-б), Михайлова Вероніка (5-в), Герега Софія (6-а), Гуляк Вікторія (6-б), Бейла Ольга (7-а), Коханська Вероніка (7-б), Микитенко Ірина (7-в).

Ведучими конкурсу були Побер Сергій та Сорокотяга Михайло (8-а клас). У музичних паузах прозвучали пісні у виконанні вихованців вокального гуртка НВК (керівник Стахів В.В.) Морозко Наталії та Стахів Ольги. До складу журі входили: психолог НВК Тетяна Іванівна, вчитель української мови та літератури Пилип Оксана Іванівна, волонтер із Луганщини Тетяна Олександрівна. Роботи для них було достатньо.

До речі, журі конкурсу оцінювало не тільки вроду красунь, а й їхні чесноти – розум, працьовитість і фантазію. Тож, щоб дівчата проявили себе, організатори влаштовували різні конкурси. Конкурсантки разом із батьками та класними керівниками ґрунтовно підготувалися до участі у 8 етапах: «Дефіле учасниць», «Яка я!», «Вгадай мелодію», «Інтелектуальний», «Склади пазл», «Заплети косу подрузі», «Серветка для сервірування столу», «Домашнє завдання – танець». Дівчата вражали своєю красою та талантами. Традиційно красунь супроводжували кавалери, а в актовій залі зібралася неабияка група підтримки.

Відповідно до результатів були розподілені почесні звання. «Міс привабливість»,  – Христина Марущак. Була номінована саме в цій категорії, адже підкорила присутніх своєю миловидністю і ніжністю.   «Міс чарівність», беззаперечно отримала Соболівська Вероніка,  співає, танцює, малює і постійно вдосконалюється  . «Міс елегантність» стала Гуляк Вікторія, скромна і граційна дівчина. «Міс вишуканість» – Софія Герега, вона зачарувала всіх пластикою та витонченістю манер. «Міс інтелектуальність» – Микитенко Ірина, різнобічно обдарована учениця, «Міс Шарм» – Вероніка Коханська. У номінації «Міс глядацьких симпатій» шквал оплесків зірвала Вероніка Михайлова. Титул  «Міс Осінь - 2016», стрічку та корону отримала Ольга Бейла.

Всі учасниці були нагороджені грамотами за перемогу у відповідній номінації та подарунками.

 Свято вдалося. Воно пройшло у атмосфері краси та осіннього піднесення! Всі, хто прийшов сюди: учні, батьки, вчителі отримали позитивні емоції, гарний настрій та особливий адреналін, що запалює і надихає на нові цікаві зустрічі.

Переглядів: 652 | Додав: Oksana2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz